Kapcsolat   +36 20 345 4309    geptelepites@megakran.hu
langmahr-flag-eng     langmahr-flag-ger

Megakran logo alap sm

RÓLUNK

 

A MEGAKRÁN Nyrt. a magyarországi emeléstechnikai piac egyik élenjáró vállalata, amely fő tevékenységként daruzási és komplett géptelepítési szolgáltatást biztosít termelő vállalatok számára, valamint személy és teheremelő gépek bérbeadásával és értékesítésével, szakértői szolgáltatásokkal, továbbá emeléstechnikai, és munkavédelmi eszközök kereskedelmével is foglalkozik.

rolunk1.jpg

 

 

Mérföldkövek

 

1994Egyszemélyes vállalkozásként megalakult cégünk elődje.

2003Létrejött a MEGAKRÁN Kft.

2013Felismerve a piac igényeit, megalapítottuk géptelepítési üzletágunkat, speciális eszközökkel bővítettük eszközparkunkat.

2014A beruházások és az innovatív fejlesztések eredményeként a vállalat forgalma évente 15-20 százalékos növekedést produkált.

2016Az évet 1,78 milliárd forintos árbevétellel zártuk, európai színvonalú eszközparkunk tovább bővült

2018Bevezettük a vállalat részvényeit a Budapesti Értéktőzsde Xtend piacán. Létrejött a Megakrán Nyrt.

2019Januárban elnyertük „Az év részvénykibocsátója az Xtend piacon” elismerést.

 

 

Az 1994-ben családi vállalkozásként indult cég kezdetben kizárólag emeléstechnikával foglalkozott. A tulajdonos, felismerve a piac speciális igényeit, 2003-ban megalapította a Langmáhr Kft.-t. A vállalat dinamikus fejlődésében fontos, hogy mindig úttörő legyen a legújabb emeléstechnikai megoldások alkalmazásában. Működési stabilitásának egyik fontos eleme, hogy minden feladatát a több mint 200 saját tulajdonban lévő, korszerű emeléstechnikai eszközével végzi. A 2016-os évet 1,78 Mrd Ft-os árbevétellel záró cégünk exponenciális fejlődését jellemzi, hogy az európai régióban is egyedülálló, speciális eszközparkja folyamatosan bővül, és ehhez a stabil működtetői létszámot saját belső képzési rendszerén keresztül biztosítja. 2018-ban bevezettük a vállalat részvényeit a Budapesti Értéktőzsde Xtend piacán, ezzel létrejött a MEGAKRÁN Nyrt.

 

A MEGAKRÁN Nyrt.-nél minden szükséges környezetvédelmi és munkabiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezünk, amik garantálják a biztonságos és állandó, magas minőségű szolgáltatást. A régióban elsőként alkalmazunk zéró emissziós emeléstechnikai eszközöket, ennek köszönhetően speciális területeken, mint például az élelmiszer-, gyógyszeripari és mikro-elektronikai környezetben is tudunk gépesítve emelési, gépsor telepítési feladatokat végezni.

 

A MEGAKRÁN Nyrt.-nél a munkaszervezés területén is a legkorszerűbb informatikai megoldásokat alkalmazva szolgáljuk ki partnereinket. Az integrált vállalat irányítási rendszer mellett több innovatív megoldást is alkalmazunk, amelyekkel naprakész információkat adunk a vállalat teljesítményéről. Ennek segítségével az emelőeszközök kihasználtságát a vállalatunk optimális szinten tudja tartani, továbbá nagy segítséget ad a managementnek a célok elérésében. Ezen fejlesztéseknek köszönhetően érdemeltük ki a Modern Vállalkozások Programjában a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet.

 

A MEGAKRÁN Nyrt.-nél nagy hangsúlyt fektetünk az átlátható működésre, stabilitásra, ezért a legfontosabb pénzügyi adatainakt, gazdasági eredményeinket online felületein folyamatosan elérhetővé tesszük partnereink részére. Európa vezető digitális üzleti információ szolgáltatója (Bisnode) a legstabilabb AAA - vállalkozások közé sorolta vállalatunkat.

 

 

 Rugalmasság, stabilitás, megbízhatóság, szakértelem.
Ezen értékek mellett a tudatos szervezetfejlesztés és a hosszú távú jövőkép áll a MEGAKRÁN működésének középpontjában

 

 

 

 

A társaság megnevezése és székhelye

 logo-3

A cég elnevezéseMEGAKRÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Nyilvánosan Működő RészvénytársaságBefektetői kapcsolatokSeres Réka
phone-receiver  + 36 20 / 354 2780
envelope  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kibocsátott részvények darabszáma, névértéke A Kibocsátó alaptőkéje 777.263.000. darab 1.- Ft névértékű törzsrészvényből áll.

A cég rövidített elnevezéseMEGAKRÁN Nyrt.

A cég székhelye 8060 Mór, Nemes utca 23.

A társaság működési formájaNyilvánosan Működő Részvénytársaság

A cég statisztikai számjele26133588-4519-114-07

Cégjegyzékszám07-10-001492

Elérhetőségek8060 Mór, Nemes utca 23.
phone-receiver  + 36 20 / 9359 555
phone-receiver  + 36 20 / 4746 572
envelope  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.