Kapcsolat   +36 20 345 4309    geptelepites@megakran.hu
langmahr-flag-eng     langmahr-flag-ger

FEJLESZTÉSEINK

Megakran geptelepites fl1

 

KISEBB TERHEK NAGY TÁVOLSÁGRA - Palfinger PK 53002-SH

A 2020-as üzleti év végén a GINOP 1.2.1. pályázat keretein belül 1 db Hüffermann gyártmányú, Palfinger PK53002 SH daruval szerelt egyedi elektromos gépet szereztünk be.

 

Különleges kialakítású Palfinger PK53002 SH daruval szerelt Hüffermann gyártmányú gépünk ötvözi a járműre szerelt, és az elektromos daruk előnyeit. Kisebb terhek nagyobb távolságra történő emelése során, ahol a környezeti adottságok miatt egy daru fizikai korlátokba ütközne, kiváló megoldást jelent több helyen törhető hidraulikus gémjének köszönhetően. A letalpalást követően alkalmas 360 fokban történő maga körüli munkavégzésre. Rádió távvezérlésű működése biztosítja a pontos és biztonságos munkavégzést. Az előnyös tulajdonságok optimális ötvözésével lehetővé válik a zsúfolt csarnokokban, szűk terekben történő tehermozgatás. Tömör, fehér, nyomot nem hagyó gumi kerekeinek, és károsanyag kibocsátás nélküli működésének köszönhetően tiszta terekben is kiválóan alkalmazható.

 

VIDEÓPARAMÉTERTÁBLÁK

GÉPMOZGATÁS AKÁR 1100 TONNÁIG - Enerpac Gantry

A Versenyképesség Növelő Támogatásnak köszönhetően nagy értékű eszközbeszerzést valósítottunk meg, amelynek keretében eszközparkunk többek között egy SBL1100 és egy SL400N típusú Gantry emelőeszközzel bővült.

 

Enerpac gyártmányú hidraulikus emelőink hatékony módon képesek akár 1100 tonna összsúlyú teher emelésére és elhelyezésére olyan környezetben, ahol a hagyományos daruk,vagy autódaruk a korlátozottan rendelkezésre álló hely miatt nem férnek el,vagy egyéb környezeti adottság, biztonságtechnikai előírás miatt nem választhatóak a géptelepítési, gépmozgatási feladat végrehajtása során.

 

BŐVEBBEN

Megakran geptelepites fl3

KÖZLEKEDÉS FELEMELT TEHERREL - Ormig pick&carry

A 2020-as üzleti év végén a GINOP 1.2.1.pályázat keretein belül 1db Ormig gyártmányú 16tmE típusú továbbá 2db Ormig gyártmányú 55/60 iEtípusú különleges kialakítású elektromos mobildarut szereztünk be.

 

Ormig gyártmányú pick&carry gépeink elektromos csarnokdaruként funkcionálnak. Kompakt méretüknek köszönhetően bontási munkálatok nélkül is bejutnak a munkaterületre akár egy keskeny ipari kapun keresztül. Alkalmasak beltéri, tiszta térben történő, és kültéri munkavégzésre egyaránt. Kevésbé egyenletes terepviszonyokok esetén is képesek probléma nélkül közlekedni, súlyt vinni. Csarnok csúccsal rendelkeznek, így magasban, helyszűkével bíró munkálatoknál is könnyedén elvégezhető az emelési, mozgatási feladat. Fülkéjén kívül rádió távvezérléssel is vezérelhető minden funkció. Fordulási szögük megegyezik egy targonca fordulási szögével.

 

ORMIG 55/60 iEORMIG 16 tmE

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.